Korenfestijn van Popkoor Lanara met Regionale en Internationale Koren

Op zondagmiddag 17 maart zal ‘t Perron bruisen van muzikaal talent, want Popkoor Lanara organiseert een samenkomst van vier fantastische koren, zowel uit de regio als van ver daarbuiten! Dit korenfestijn belooft een diversiteit aan koorklanken te bieden, waarbij het publiek wordt getrakteerd op een heerlijke middag vol muziek en gezelligheid.

Tekst: Popkoor Lanara

De dames van popkoor Time2Sing uit As (België) zullen het podium betreden en het publiek vermaken met hun melodieuze klanken. Daarnaast kunnen de bezoekers genieten van het zang- en acteertalent van theaterkoor After Eight uit Veldhoven. Ook het lokale publiek wordt niet vergeten; Switch uit Leende zal hun muzikaliteit en gezelligheid laten horen en zien tijdens dit bijzondere evenement.

Natuurlijk zal ook Popkoor Lanara zelf optreden, waarbij zij hun bekende enthousiasme zullen tonen en de middag op spetterende wijze zullen afsluiten.

Dit evenement staat open voor iedereen die van muziek houdt en belooft een onvergetelijke middag te worden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij ‘t Perron en via de website van ‘t Perron. Wees er snel bij, want dit mag je niet missen!

Kaarten zijn te koop via ‘t Perron.