Koningsdagwedstrijd RSV Heeze verplaatst naar binnenlocatie vanwege regen

Met Koningsdag in het vooruitzicht stonden velen van jullie wellicht al in de startblokken voor de jaarlijkse koningsdagwedstrijd. Helaas gooit het onvoorspelbare weer roet in het eten. De aanhoudende regen heeft de buitenbak doordrenkt, waardoor het organiseren van de wedstrijd op de geplande locatie niet haalbaar is.

Maar niet getreurd! Om ervoor te zorgen dat het feest toch doorgaat, hebben we besloten om de koningsdagwedstrijd te verplaatsen naar een binnenlocatie. Op deze manier kunnen jullie allemaal nog steeds deelnemen aan dit gezellige evenement, ondanks de weersomstandigheden.

Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je wel graag meedoen? Dat kan! Schrijf je uiterlijk dinsdag 23 april in via activiteitenrsvh@hotmail.com en sluit je aan bij dit feestelijke spektakel.

Een speciale oproep gaat uit naar de liefhebbers van dressuur. Op dit moment hebben we nog maar een paar inschrijvingen ontvangen voor dit onderdeel. Laten we er samen voor zorgen dat zowel dressuur als de andere disciplines een succes worden op Koningsdag. RSV kijkt er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze speciale dag.