Kloffie & Co: Vul jij onze zomerkledingcollectie

Foto’s: Kloffie & Co | Tekst: Redactie Mijn Heeze

Sinds 2013 hebben wij bij Kloffie & Co met trots en passie kleding een nieuw leven ingeblazen, dankzij de essentiële bijdrage van onze geweldige community. Met jaarlijks zo’n indrukwekkende 50.000 kledingstukken die van eigenaar wisselen, hebben we samen een beweging gecreëerd die verder reikt dan alleen onze regio.

Als abonnee kun je kinderkleding en -schoenen inleveren, die nog in goede staat zijn, en in ruil daarvoor ontvang je ‘Kloffie-punten’ op je persoonlijke pas. Met deze punten kun je vervolgens weer nieuwe items uitkiezen, zodat we samen zorgen voor een duurzame kledingcirkel en kinderkleding voor iedereen toegankelijk maken.

Maar nu hebben we jouw hulp nodig! Met de zomer in aantocht, is de vraag naar zomerkleding bij Kloffie & Co groter dan ooit. Daarom roepen we jullie op om mee te helpen onze winkels te vullen! Heb je de kasten van de kinderen doorgespit en zijn er kledingstukken die niet meer passen? Of ben je nog op zoek naar een goede bestemming voor je oude zomerkleding? Wij kunnen niet wachten om het van je over te nemen en er weer iemand anders blij mee te maken!

Vind een inleverpunt bij jou in de buurt op de website van Kloffie en Co en draag bij aan onze missie om kleding een tweede leven te geven. Je kunt Kloffie & Co vinden in de gemeente Geldrop-Mierlo.
Zij zijn gevestigd aan de Rederijkerstraat 8.