Kleurrijk Schouwspel: Kunstexpositie van Mieke van Os in ‘t Perron

In de maand januari verwelkomt Dorpshuis ’t Perron de veelzijdige kunstenaar Mieke van Os uit Heeze. Tijdens de reguliere openingstijden kunnen bezoekers vrij binnenlopen om de diverse werken van deze multidisciplinaire kunstenaar te bewonderen.

Tekst en afbeelding: ‘t Perron

Mieke van Os staat bekend om haar veelzijdigheid, waarbij ze moeiteloos wisselt tussen verschillende kunststijlen. Haar werken variëren van kleurrijke figuratieve composities tot meer abstracte creaties. De onderwerpen zijn al even gevarieerd, van levendige bloemstillevens tot dromerige landschappen, keuvelende schapen en dwalende mensen.

Met een unieke benadering zet Mieke haar schilderijen op in lagen, gebruikmakend van zowel stevige als zachte, doorschijnende penseelstreken. Haar werk kenmerkt zich door een breed kleurenpalet, herkenbaar als haar eigen signatuur.

De tentoonstelling omvat niet alleen 2D-werken, maar ook ruimtelijke creaties zoals sculpturen, installaties en wandobjecten. Een gevarieerd oeuvre dat traditioneel aandoet maar altijd met een vernieuwende twist.

De kunstexpositie van Mieke van Os is te bewonderen van 3 januari tot en met 4 februari in Dorpshuis ’t Perron. Toegang is gratis, en bezoekers kunnen op hun gemak de artistieke diversiteit van Mieke’s creaties verkennen.