Kerstboomactie Heeze & Sterksel 6 januari 2024

De jaarlijkse kerstboomactie is weer van start gegaan in Heeze en Sterksel! Ook dit jaar biedt wagenbouwersgroep ‘De Oude Ambachten’ de service om uw kerstboom na de feestdagen op te halen voor slechts € 4,-. De ophaalactie staat gepland op zaterdag 6 januari 2024.

Tekst en Beeld: De oude ambachten

Hoe werkt het?

  1. Koop een bandje: Verkrijgbaar voor € 4,- per kerstboom* bij fysieke verkooppunten in Heeze of Sterksel, of online via WhatsApp of e-mail. Let op: de actie geldt alleen in Heeze en Sterksel.
  2. Bereid uw kerstboom voor: Verwijder alle decoratie, inclusief de (plastic) pot, engelenhaar, spuitsneeuw en ander niet-biologisch afbreekbaar materiaal. Bevestig het bandje duidelijk zichtbaar aan de kerstboom.
  3. Plaats de kerstboom: Leg de kerstboom op zaterdagochtend 6 januari 2024 vóór 09.00 uur aan de straat. De wagenbouwers van De Oude Ambachten komen dan langs om uw boom op te halen.
  • Kerstbomen mogen maximaal 2,5 meter hoog zijn. Voor grotere bomen, neem vooraf contact op.

Verkooppunten

Kerstboombandjes zijn tot en met donderdag 4 januari 2024 verkrijgbaar voor € 4,- per stuk bij de volgende verkooppunten:

  • HEMA Heeze: Kapelstraat 114, 5591 HH Heeze
  • Welkoop Heeze: Leenderweg 3-7, 5591 JD Heeze
  • Spar Sterksel: Pastoor Thijssenlaan 1, 6029 RL Sterksel

Vergeet niet uw adres en telefoonnummer op de lijst te schrijven, zodat De Oude Ambachten weten waar de kerstboom opgehaald moet worden. Het afscheurstrookje blijft in de winkel.

Online bestellen

Tot en met 4 januari kunt u de kerstboombandjes ook online bestellen via WhatsApp of e-mail.

  • WhatsApp: Stuur een bericht naar 06-22047518 of scan de QR code en vermeld uw adres. Het bandje wordt bij u thuis bezorgd. Betaling verloopt via een betaalverzoek.
  • E-mail: Stuur uw adres en telefoonnummer naar kerstboomactie@deoudeambachten.nl, en het bandje wordt bij u thuis bezorgd. Betaling eveneens via betaalverzoek.

Let op: Bezorging kan enige tijd duren, maar u ontvangt het bandje altijd op tijd voor de actie.

Zelf kerstboom inleveren

Vergeet u vooraf een bandje te kopen? Geen zorgen! Breng uw kerstboom op zaterdag 6 januari vóór 13.00 uur naar ons inzamelpunt op de parkeerplaats naast sporthal De Pompenmaker in Heeze. De kosten bedragen eveneens € 4,- (gelieve contant te betalen ter plekke), en wij zorgen ervoor dat uw boom wordt afgevoerd.

Voor eventuele vragen over de kerstboomactie, neem contact met ons op via mail of WhatsApp.

Met deze actie draagt u niet alleen bij aan een opgeruimde start van het nieuwe jaar, maar steunt u ook de lokale wagenbouwersgroep ‘De Oude Ambachten’.