Jongeren met een handicap spelen theatervoorstelling

Theatergroep Knijpkattheater’ speelt op zaterdag 24 februari hun theatervoorstelling ‘Alleen’. Knijpkattheater is een groep jongeren die vanwege hun (al dan niet zichtbare) handicap samen hun krachten bundelen om theatervoorstellingen te spelen die impact hebben op hun bezoekers. Op een interactieve manier brengen zij een belangrijke boodschap over: jongeren met een handicap hebben ook hun talenten, ook al komen deze net op een iets andere manier naar boven.

Over de voorstelling ‘Alleen’:

Als puber met een handicap vinden anderen van alles van je: ‘Dat kan je niet!’, ‘Wat ben jij lomp, zeg!’ of ‘Wacht, ik doe het wel voor je!’. Deze theatervoorstelling neemt je mee in een dag van Benjamin waarbij hij er toevallig(?) helemaal alleen voor komt te staan. Hoe doorstaat hij dit? En bewijst hij het tegendeel van wat anderen altijd zeggen? Je beleeft door zijn ogen de dag die gepaard gaat met een dosis lachen, muziek, vriendschap, een traan en ongetwijfeld stof om over na te denken.

Over Knijpkattheater:

Knijpkattheater is een theatergroep voor jongeren die vanwege hun (al dan niet zichtbare) handicap net iets meer moeite moeten doen om op het podium in de spotlight te kunnen staan. Door samen de krachten te bundelen hebben zij toch de mogelijkheid om theatervoorstellingen te spelen.

Datum en Tijd

Zaterdag 24 februari 20:00

Locatie

’t Perron Heeze (theaterzaal). Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze

Spel: Benjamin van de Kerkhof (afkomstig uit Heeze) en Jules Moonemans
Muziek: Noah Verbeek, Tarek Rijf
Assistent: Ties Vervest, Tijn van Eenennaam
Beeldmontage: Stijn van den Bosch
Productie/regie: Lars van den Oever

Tickets:

Via website ’t Perron

https://www.tperron.nl/programma/knijpkattheater-speelt-alleen/knijp