Jeugdig muzikaal talent gespot bij fanfare st Nicasius !

Op dinsdag 21 november organiseerde fanfare st Nicasius een voorspeelavond voor al haar jeugdleden. Voor een aandachtig publiek van ouders, opa’s , oma’s en andere belangstellenden lieten zij horen wat ze al in hun mars hebben.

Foto’s en tekst aangeboden door Fanfare St. Nicasius

Het programma was erg divers, Zo waren er optredens op drumstel en diverse andere slagwerkinstrumenten, op blaasinstrumenten,op piano en zelfs een body percussie optreden.

Voor publiek op het podium je muzikale kunsten vertonen. Ga er maar aan staan. Dat iedereen dat heel goed afging bleek wel uit het applaus dat er na elk optreden klonk. Maar wat ook vooral goed te zien was , samen muziek maken is super leuk!

Fanfare st Nicasius is erg trots op alle deelnemers van dit zeer geslaagde optreden.

Ook op zondag 19 november werd er weer volop muziek gemaakt tijdens de maandelijkse Speelplaats. Met een ruime opkomst en een gevarieerd programma van muziek en spel was dit weer een mooie editie waar de kinderen op allerlei manieren muzikaal uitgedaagd werden.

De volgende Speelplaats zal plaats vinden op zondag 17 december van 10.30 tot 11.30. Voor meer informatie over alle opleidingsmogelijkheden, zie www.fanfareheeze.nl