Jaarlijkse Fiets Veiligheidscontroles voor Basisschoolleerlingen

De lokale afdeling van Veilig Verkeer Nederland in Heeze zorgt ervoor dat de fietsen van basisschoolleerlingen veilig zijn voor gebruik in het donkere seizoen. Elk jaar aan het begin van de donkere maanden, voeren ze een grondige controle uit op de verlichting en reflectie van fietsen, om de veiligheid van de jonge fietsers te waarborgen.

Foto: Vladsogodel. (2016, 1 september). Bike detail on red background. modern good looking bicycle with gray. . . iStock.
| Bron Tekst: VVN Heeze-Leende

De controle wordt uitgevoerd door toegewijde vrijwilligers van de organisatie en omvat de werking van zowel de voor- als achterlichten en de aanwezigheid van alle vereiste reflecterende elementen. Fietsen die voldoen aan de veiligheidseisen worden beloond met een kleine attentie. Daarnaast bieden lokale fietsenmakers Tonnaer en King Cycle hun diensten aan voor eventuele kleine reparaties.

De controles vinden plaats op verschillende scholen in Heeze volgens het volgende schema: Merlebos: 31 oktober, vanaf 9 uur ‘s morgens.
Trumakkers: 2 november, vanaf 9 uur ‘s morgens.
KC De Parel: 8 november, vanaf 9 uur ‘s morgens.
Dirk Hezius: 10 november, vanaf 9 uur ‘s morgens

Zie je een foutje laat dat ons dan gerust weten. Mail naar redactie@mijnheeze.nl of app naar 06 29222435. Of heb je zelf nieuws of een verhaal laat het ons dan ook weten. 

Home » Nieuws » Jaarlijkse Fiets Veiligheidscontroles voor Basisschoolleerlingen

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292