Inschrijving Geopend voor Zomeravondvolleybal Heeze 2024!

Na het succes van de editie van 2023, waar maar liefst 13 teams aan deelnamen, staat Zomeravondvolleybal Heeze klaar voor een nieuwe spannende editie in 2024! De speeldata zijn reeds bekend en de inschrijvingen zijn geopend op onze website www.zomeravondvolleyheeze.nl. Nieuwe teams worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit gezellige sportevenement.

Afbeelding van vereinballschule via Pixabay | Tekst: Zomeravondvolleybal

Dit jaar starten het toernooi op vrijdag 17 mei en eindigt de laatste wedstrijddag op 14 juni, met een leuke afsluitavond om het toernooi feestelijk af te sluiten. De wedstrijddata zijn als volgt: Vrijdag 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni en 14 juni.

Het Zomeravondvolleybal Heeze toernooi is een geweldige gelegenheid voor vriendenteams, bedrijfsteams en andere groepen om samen te komen, te genieten van sportiviteit en plezier, en de strijd aan te gaan op het volleybalveld.

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van dit jaarlijkse sportevenement dat bekend staat om zijn gezelligheid en competitieve geest. We kijken ernaar uit om jou en je team te verwelkomen op het veld!