Inschrijving Geopend voor de Avontuurlijke en Creatieve JVW Week!

Afbeelding en tekst: JVW

De inschrijving voor de leukste week van het jaar is geopend! Ze gaan er in Sterksel weer een avontuurlijke en creatieve week van maken en ze hopen dat alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar zich inschrijven om er samen een groot succes van te maken. Je hebt tot 18 juni om je aanmelding te voltooien.

Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier kun je terecht op onze prachtige, geheel vernieuwde website: https://jvw-sterksel.nl/.

Als je nog vragen hebt, kijk dan eens op https://jvw-sterksel.nl/faq/. Misschien vind je daar al het antwoord. Zo niet, neem dan contact op met het bestuur of gebruik de WhatsApp-knop op de website.

Natuurlijk kan de JVW niet zonder de hulp van ouders. Voor elk ingeschreven kind vragen we dat een ouder minimaal 1 dag helpt. Dit is niet alleen nodig, maar ook ontzettend leuk voor de kinderen en heel gezellig. Als het doordeweeks lastig is om te helpen, zoeken we ook hulp op de zaterdag voor en na de JVW.

Ook opa’s, oma’s, tantes, ooms, buurvrouwen, oudooms en achterneven zijn van harte welkom om te komen helpen! Er is een speciaal aanmeldformulier hiervoor onder het kopje ‘inschrijven’. De minimale leeftijd voor helpers is 16 jaar.

We hopen jullie allemaal te zien in de laatste week van de zomervakanti