Iedere stem telt, ook die van jou!

In aanloop naar de Tweede Kamer Verkiezingen op woensdag 22 november, ben je van harte uitgenodigd voor een informatieve avond georganiseerd door de Vrienden van de Bieb Heeze-Leende. Deze avond, getiteld “Hoe het zit met de Nederlandse politiek? Waarom is het van groot belang dat je gebruik maakt van je stemrecht? Weet jij nog hoe het in elkaar steekt?” heeft als doel om jou te informeren over het Nederlandse politieke landschap en het belang van jouw stem bij de verkiezingen.

Foto: Bibliotheek Dommeldal (Z.d.) 6548dab24e61f.png | Tekst: Bibliotheek Dommeldal (2023, 15 november) 22 november Tweede Kamer verkiezingen: iedere stem telt, ook die van jou!

JanWillem Reiling zal samen met de bekende rapper Nelis, alias rapper Bijdehand, jou op weg helpen en laten zien hoe jij gebruik kunt maken van je stemrecht. Het belooft een leerzame en inspirerende avond te worden voor iedereen die meer wil weten over de politiek en de impact van hun stem.

Deze bijzondere avond vindt plaats op woensdag 15 november 2023, van 20:00 tot 21:00 uur in De Schammert in Leende. De locatie, Bibliotheekvestiging Leende, is het decor voor deze waardevolle bijeenkomst.

De avond is gratis toegankelijk voor iedereen, en voor degenen die zich vooraf aanmelden, wacht er bovendien een consumptiemunt voor een verfrissend drankje. Zorg dat je erbij bent om beter te begrijpen hoe jij een verschil kunt maken met je stem tijdens de Tweede Kamer Verkiezingen op 22 november. Jouw stem telt!

Mis deze kans niet om je politieke kennis te vergroten en je stemrecht effectief te benutten. We hopen je te verwelkomen op deze leerzame avond in Leende.