Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende organiseert het Informerend Huisbezoek

Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende start met het project Informerend Huisbezoek in Heeze. Het doel van dit initiatief is om inwoners beter te informeren over de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. 

Binnen de gemeente zijn verschillende opties beschikbaar, zoals activiteiten georganiseerd door verschillende verenigingen, vervoersdiensten en ondersteuning bij financiën, zowel professioneel als vrijwillig.

Afbeelding van Sabine van Erp via Pixabay | Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende

Cordaad Welzijn biedt, met name aan 80-plussers, handvaten aan om deze onderwerpen inzichtelijk te maken en hierbij te  helpen. Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende van Cordaad Welzijn heeft vrijwilligers opgeleid die op bezoek gaan om te informeren over deze mogelijkheden. Als u in de afgelopen 3 maanden 80 jaar bent geworden en staat ingeschreven in de kern Heeze, dan ontvangt u een kaart met meer informatie. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via de adresgegevens die op deze kaart vermeld staan.

Ontvangt u geen kaart maar wilt u toch graag informatie? Kijk dan op de website van Cordaad Welzijn via https://www.cordaadwelzijn.nl/informerend-huisbezoek-heeze/