Het regent confetti in ’t Bessumpaleis!

Gisteravond heeft de jeugd genoten tijdens weer een carnavals Party Night. ‘Mario’s race je rot’ was een groot succes! Sweet Candy heeft hun te gekke dans weer laten zien en ook TNT was weer geweldig. Daarnaast is er weer volop gefeest in ’t Bessumpaleis. Deze carnaval kan je nog één keer samen met je vrienden feesten! Dus zorg dat jij er bij bent vanavond bij de Fifa Bessum Battle! App je vrienden en dan zien we jullie straks!

Vanmiddag hebben we de laatste carnavalsmiddag van 2024 kunnen beleven. Wat jammer dat het einde nu in zicht is, maar wat hebben we genoten! Ook vandaag kijken we terug op een geslaagde middag. We hebben laten zien dat we verschillende buiten-speel-spellen ook prima binnen kunnen doen! De kinderen hebben zich mooi kunnen laten schminken en er was dankzij jullie een heuse confettiregen. Een confettiregen met in het middelpunt onze hoogheden. Lea, Luuk en Anouk, bedankt voor jullie enthousiasme!

Dus…. Voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar… Tot vanavond!
Het belooft een te gekke avond te worden. De Heibessums geven alles, het Turbo Team komt optreden en aan het einde van de avond regent het confetti!

En voor de jongere jeugd… Bedankt voor de super gezellige carnaval! Zonder jullie (en jullie papa’s, mama’s, opa’s, oma’s…) hadden we er nooit zo’n mooi feest van kunnen maken.

Hei of gin hei..

BESSUM!