Held! Dat mag best eens gezegd worden!

Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden ze de zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Op de Dag van de Mantelzorg laat heel Nederland dat weten.

Foto: Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende Tekst: Korsten, M (2023, 25 september) Persbericht

Wij vinden mantelzorgers helden. En ja, dat mag best eens gezegd worden. Dus ontvang jij zelf zorg? Of ken je iemand die voor een ander zorgt? Geef diegene eens een extra compliment of een schouderklop: dat mag natuurlijk altijd, maar op 10 november, de Dag van de Mantelzorg zeker!

Op dit moment is het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende in opdracht van de gemeente Heeze-Leende druk doende met alle voorbereidingen rondom de Mantelzorgwaardering 2023.  Alle bij ons bekende geregistreerde mantelzorgers krijgen weer een mooie waardering rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november.

Soms ontstaat er verwarring en hebben Mantelzorgers zich eenmalig aangemeld voor de Mantelzorgwaardering maar zijn ze niet geregistreerd als mantelzorger. Om alleen de mantelzorgwaardering te ontvangen dien je je ieder jaar opnieuw aan te melden hiervoor!


Ben jij nog niet geregistreerd als mantelzorger? Meld je dan nu aan via deze link.

Ken jij mantelzorgers die nog niet geregistreerd zijn? Laat ze zich dan registeren via deze link. 

Als je je eenmalig registreert dan ontvang je regelmatig nieuws over mantelzorgactiviteiten, zoals workshops, lezingen en bijeenkomsten. Soms alleen voor mantelzorgers of juist als gezellig uitje samen met degene voor wie je zorgt. Als geregistreerd mantelzorger val je ook onder de vrijwilligersverzekering van de gemeente en komt er rond de Dag van de Mantelzorg automatisch een waardering jouw kant op.