Heeze viert uitbundig Carnaval: Turbo-Team zorgt voor knallende afsluiting

Vanavond was het opvallend stil in de feesttent van De Kraaienvangers, waar normaal gesproken het carnavalsfeest in Heeze in volle gang is. Dit jaar hadden De Kraaienvangers ervoor gekozen om al op vrijdag te beginnen en de dinsdag los te laten. Ondanks deze beslissing ging het feest elders in het dorp deze avond nog even door.

Foto’s: Diverse fotografen namens Mijn Heeze | Tekst: Redactie Mijn Heeze

De jongeren dansten en feestten er nog op los in het Bessumpaleis, terwijl ook de volwassen carnavalsvierders hun hart konden ophalen in ‘t Pumpke bij De Akkertoeters. In deze laatste uren van carnaval dook ons eigen Turbo-Team ook nog op. Ze zetten het Bessumpaleis op z’n kop, waarna ze carnaval afsloten bij de Akkertoeters. Wat een gezelligheid! Ook ‘t Inventielke blies nog vele noten en daarna kwam er een eind al het gefeest.

Inmiddels is carnaval 2024 in Heeze bijna voorbij en gaat het gewone leven weer beginnen. Morgen is het Valentijnsdag, we hebben een leuke actie op facebook staan. En de kinderen hebben nog een paar dagen vakantie om na te genieten van het feest.