/ /
Heeze dames 1 verliest van Goirle
/

In een stralend zonnetje vond op zondag de wedstrijd plaats tussen Goirle en Heeze Dames 1. Het beloofde een spannende pot te worden, met Goirle op plek 3 en Heeze op plek 5.

De wedstrijd begon voor de dames van Heeze niet zoals gehoopt. Een snelle counter van Goirle resulteerde in de openingstreffer, waardoor Heeze op een vroege achterstand kwam. Niet veel later volgde de 2-0.

Foto beschikbaar gesteld door Hockey Heeze | Tekst: René Bax

Maar de dames van Heeze waren vastberaden om zich terug te knokken in de wedstrijd. Vlak voor rust, met nog een paar minuten op de klok, bracht Gwen van Leeuwen de spanning terug met een slag die via Britt van der Velden en Lizette Erkelens belandde bij Roos Bogers, die de 2-1 in het net tikte.

In de rust werden de tactieken opnieuw besproken en wilden de dames van Heeze er weer vol voor gaan! Maar helaas wist Goirle nogmaals toe te slaan, deze keer uit een strafcorner. Niet veel later kreeg Goirle een strafbal, die fantastisch werd gered door keeper Fleur Kuijten!

Toch kon Heeze niet voorkomen dat Goirle hierna nogmaals scoorde uit de strafcorner, waarmee de eindstand op 4-1 kwam te staan. De dames van Heeze hadden nog enkele kansen maar het lukte hen helaas niet deze te benutten.

Ondanks de moedige inspanningen van de Heeze-dames en enkele veelbelovende kansen, konden ze het tij niet keren. Volgende week kijken ze uit naar hun thuiswedstrijd tegen Nova, hopend op veel supporters om hen naar de overwinning te juichen!