Heb jij een goed idee voor je buurt?

Heb jij ooit gedroomd van een betere buurt? Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar bloemen bloeien, en waar buurten bruisen van het leven? Dan is het nu jouw kans om die dromen werkelijkheid te laten worden! Doe mee aan Kern met Pit, een inspirerend initiatief dat je in slechts één jaar helpt om je buurt te verbeteren.

Foto: Mijn Heeze (2022, 26 november) Engelsetuin | Tekst: Heeze-Leende. (2023s, september 14). Heb jij een goed idee voor je buurt? Heeze-leende.

Kern met Pit is er voor iedereen met geweldige ideeën. Of je nu denkt aan het starten van een buurtmoestuin, het organiseren van een dorpsvoorstelling, of iets compleet anders, dit project geeft je de kans om in actie te komen voor positieve verandering in je directe omgeving.

Dit geweldige initiatief wordt mogelijk gemaakt door Katalys, een organisatie die gemeenschappen versterkt en lokale betrokkenheid bevordert. Kern met Pit biedt individuen en groepen de mogelijkheid om samen te werken, creatief te zijn en de levenskwaliteit in hun buurt te verbeteren.

Wacht niet langer! Als jij een briljant idee hebt dat jouw buurt kan transformeren, schrijf je dan snel in via deze link. De inschrijving sluit op 1 november.

Laten we samen de wereld om ons heen een beetje mooier maken. Doe mee en maak jouw buurt-droom werkelijkheid met Kern met Pit!