Groove into the New Year: Double Jack Live at ‘t Perron Blues Night

Na het overweldigende succes van de vorige edities verandert de foyer van ‘t Perron opnieuw in een bruisend blues café. En deze keer hebben de programmeurs van ‘t Perron geluisterd naar de verzoeken van het publiek! Want met trots presenteert ‘t Perron Double Jack uit Maastricht.

Foto en bron tekst: ‘t Perron

Double Jack is een bluesband van formaat gevormd in 1995 door vader en zoon, Jack Senior en Jack Junior. Onlangs is ook de jongste zoon Gino toegetreden, waardoor ze een krachtig trio vormen. Samen met drie andere getalenteerde leden brengt Double Jack “blues straight from the soul.” Ze zijn opvallend en verrassend in de Nederlandse en Belgische Blues scene, met een mix van ingetogen, swingende en vooral gepassioneerde blues.

Bluesy stemmen, bluesharp, gitaar, bas en drums zijn de ingrediënten voor een gevarieerde sound die zowel kippenvel als losse heupen garandeert. Double Jack, met hun schat aan muzikale ervaring, brengt niet alleen eigen composities, maar geeft ook op hun eigen unieke wijze een twist aan nummers van diverse oude en hedendaagse bluesgrootheden.

Wat is er nog meer nodig om het jaar muzikaal in te luiden? Vrijdag 5 januari 20:30 uur | Entree gratis