Gratis Hulp bij Geldzaken: Kom langs voor Advies!

Foto: Mijn Heeze | Tekst: Redactie Mijn Heeze op basis van een artikel van Gemeente Heeze-Leende

Wist je dat er een plek is waar je gratis en zonder afspraak advies kunt krijgen over je geldzaken? Het financieel spreekuur staat voor je klaar! Een groep deskundige vrijwilligers staat elke week klaar om je te helpen.

Sommige geldproblemen kunnen best ingewikkeld zijn. Gelukkig zijn onze experts er om te helpen. Ze kunnen bijvoorbeeld kijken naar welke regelingen je kunt gebruiken, helpen met het aanvragen van toeslagen en andere steun, en zelfs helpen bij het organiseren van je papieren.

Iedereen is welkom, vooral mensen die niet precies weten welke regelingen er zijn. Dat kan zijn omdat ze bijvoorbeeld ouder zijn en alleen van AOW leven, of omdat ze zelfstandig ondernemer zijn en vragen hebben over geld. Ook jongeren die het lastig vinden om met geld om te gaan, zijn welkom.

Je hoeft geen afspraak te maken. Loop gewoon binnen tijdens het spreekuur:

  • Heeze: elke dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur in ’t Perron (Schoolstraat 48)

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar gratis-financieel-spreekuur-HL@bibliotheekdommeldal.nl. We helpen je graag!

Naast het financieel spreekuur is er ook wekelijks een formulierenspreekuur op vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur in de hal van het gemeentehuis in Heeze. Bij het formulierenspreekuur kunnen mensen terecht voor hulp bij het invullen van (digitale) formulieren.

© 2024 Mijn Heeze