Goede Doelen Week: Ook collecte voor de Dierenbescherming

Van 8 tot en met 11 april 2024 vinden opnieuw de Goede Doelen Weken plaats in Heeze en Leende. Tijdens deze bijzondere periode worden de jaarlijkse collectes van verschillende goede doelen gebundeld tot één gezamenlijke collecte. Dit jaar sluit ook de Dierenbescherming zich aan bij dit initiatief.

In de week voorafgaand aan de collecte ontvangt elk huishouden een formulier waarop de deelnemende goede doelen vermeld staan. Hierop kan per goed doel aangegeven worden met welk bedrag men het betreffende doel wil steunen. Het ingevulde formulier en het totaalbedrag worden tijdens de collecteweek ingezameld door vrijwilligers.

Foto: Stichting Goede Doelen Week Heeze-Leende | Tekst: Redactie Mijn Heeze/ NieuwsHLS

In 2023 hebben de bewoners van Heeze en Leende bijna €70.000 gedoneerd aan de deelnemende goede doelen, wat een prachtige bijdrage is aan diverse maatschappelijke initiatieven. Hartelijk dank aan alle gulle gevers!

Dit jaar zijn er maar liefst 20 goede doelen die deelnemen aan de gezamenlijke collecte, waaronder Alzheimer Nederland, Amnesty International, Brandwondenstichting, en vele anderen. Een uitgebreid overzicht van de deelnemende goede doelen is te vinden op de website van de Goede Doelen Weken.

De organisatoren van de Goede Doelen Weken kijken uit naar een succesvolle editie en hopen wederom op de vrijgevigheid en solidariteit van de inwoners van Heeze en Leende.

Voor meer informatie over de Goede Doelen Weken en de deelnemende goede doelen, bezoek hier.