Geslaagde Speelplaats fanfare st Nicasius !

Op zondag 18 februari  was het weer tijd voor de eerste Speelplaats van 2024.

In dorpshuis het Perron was alles weer in gereedheid gebracht voor een mooie editie met nog een klein carnavalstintje. Uiteraard konden er instrumenten uitgeprobeerd worden en was er ruimte voor spel. En natuurlijk mocht het miniconcertje niet ontbreken. Wederom slaagden de deelnemers er in om na 1 workshop al een versie van het carnavalsnummer van Snollebollekes te spelen. En daarbij gingen ze letterlijk van links naar rechts.

Filmpje, foto’s en tekst aangeboden door Fanfare St. Nicasius

Wil uw kind vrijblijvend eens een instrument uit proberen en een leuke activiteit beleven dan zijn ze meer dan welkom op de volgende Speelplaatsen. Ervaring of een bepaald muzikaal nivo is niet nodig. Laat u vooral verbazen over hoe snel basisvaardigheden opgepikt worden en vooral over het plezier wat kinderen aan muziek beleven!

Een hobby voor het leven waar je ook nog eens aantoonbaar slimmer van wordt.

Wij planten graag vrijblijvend en gratis het eerste zaadje voor een muzikale toekomst.

Er volgen in 2024 nog meerdere speelplaatsen , steeds op de 3e zondag van de maand. De volgende edities zijn op 17 maart en 21 april.

Het is geen inloopochtend maar een compleet muzikaal programma. Om dat volledig mee te maken moet je dus van 10.30 uur  tot 11.30 uur aanwezig zijn.