Sociale Vaardigheden en Weerbaarheid Training voor Kinderen in Groep 3-8

kids-2030260_1280 (1)

Team Evenwicht heeft in samenwerking met het Sociaal Team van de gemeente Heeze-Leende een training ontwikkeld voor kinderen uit groep 3 tot en met groep 8, op het gebied van sociale vaardigheden en weerbaarheid. De training heet In-Balans en wordt twee keer per jaar gegeven. In totaal bestaat de training uit zes bijeenkomsten.  

Wat gaat je kind leren? 

Tijdens de training leren kinderen onder andere het herkennen en bewaken van hun grenzen, het omgaan en respecteren van grenzen van anderen, het versterken van hun zelfbeheersing en zelfvertrouwen en het verbeteren van hun communicatieve en sociale vaardigheden.  

Aanmelden 

Voor de training, die start op 25 oktober, zijn nog enkele plekken vrij. De training gaat definitief van start bij voldoende aanmeldingen. Hierover houden wij je op de hoogte. Mocht de groep vol zitten, dan komt je kind op de lijst voor de eerstvolgende training, deze zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2024 starten.

Wil je je kind aanmelden? Of liever meer informatie? Kijk hier voor meer informatie.

Foto: Prawny. (2017, 1 februari). Kinderen schattig jeugd – gratis afbeelding op Pixabay. Pixabay. https://pixabay.com/nl/illustrations/kinderen-schattig-jeugd-mensen-2030260/ | Heeze-Leende. (2023p, september 12). Sociale vaardigheid- en weerbaarheidstraining voor kinderen in oktober van start. Heeze-leende. https://www.heeze-leende.nl/sociale-vaardigheid-en-weerbaarheidstraining-voor-kinderen-in-oktober-van-start

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl