Heb jij een goed idee voor je buurt?

IMG_8839 (1)

Kom in actie en schrijf je in voor kern met pit! Kern met pit is een inspirerend initiatief dat mensen aanmoedigt om hun dromen voor hun buurt in slechts één jaar werkelijkheid te laten worden. Dit project biedt een platform voor allerlei ideeën die de leefomgeving kunnen verbeteren of een nieuwe impuls kunnen geven. Of je nu denkt aan het oprichten van een buurtmoestuin, het organiseren van een dorpsvoorstelling, of iets totaal anders, Kern met Pit nodigt jou uit om actie te ondernemen voor positieve verandering in je directe omgeving.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door Katalys, een organisatie die zich inzet voor het versterken van gemeenschappen en het bevorderen van lokale betrokkenheid. Kern met Pit is een kans voor individuen en groepen om samen te werken, creatief te zijn en de levenskwaliteit in hun buurt te verhogen.

Dus, als je een briljant idee hebt dat jouw buurt kan transformeren, wacht dan niet langer! Schrijf je in via deze link. De inschrijvingen sluiten op 1 november.

Samen kunnen we de wereld om ons heen een stukje mooier maken. Doe mee en laat jouw droom voor de buurt werkelijkheid worden met Kern met Pit!

Foto: Heessels, J (2023. juli 7) IMG_8839.png | Tekst: Heeze-Leende. (2023o, september 12). Heb jij een goed idee voor je buurt? Heeze-leende. https://www.heeze-leende.nl/heb-jij-een-goed-idee-voor-je-buurt

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl