Film in ’t Perron: The Quiet Girl

Op donderdag 30 november om 20:00 uur biedt ‘t Perron de vertoning van “The Quiet Girl”. Voor slechts €5,- kun je genieten van dit prachtig ingetogen drama.

Bron Foto en tekst: ‘t Perron

Het verhaal draait om Caít, een tienjarig meisje uit een groot gezin, dat in het streng-katholieke Ierland van 1981 tijdens de zomervakantie wordt ondergebracht bij familie. Seán en Eibhlín, een paar zonder kinderen, verwelkomen haar met open armen. De komst van Caít heeft echter diepgaande gevolgen, niet alleen voor het echtpaar, maar vooral voor de emotioneel verwaarloosde Cáit, die eindelijk de aandacht krijgt die ze verdient.

“The Quiet Girl” werd genomineerd voor de Oscar voor de beste niet-Engelstalige film. De film, gebaseerd op de roman “Foster” van de Ierse schrijver Claire Keegan, wordt gekenmerkt door zijn prachtige vertolkingen en het gebruik van de Ierse taal, waarmee het de authenticiteit van het verhaal behoudt.

Mis deze kans niet om de film te zien die het publiek en critici heeft weten te raken. Koop je kaartjes op www.tperron.nl of bemachtig ze aan de bar van ‘t Perron. Bereid je voor op een avond vol emotie en cinematografisch meesterschap in je eigen ‘t Perron.