Feestelijke Kerstmarkt bij Kindcentrum De Parel

Kindcentrum De Parel nodigt u van harte uit voor hun gezellige kerstmarkt op donderdagavond 21 december. Het evenement belooft een avond vol plezier en festiviteiten te worden.

Afbeelding van G.C. via Pixabay | Tekst: Redactie Mijn Heeze

De kerstmarkt begint met een samenzijn in de klaslokalen, waar leerlingen samen zullen eten voordat de festiviteiten van start gaan. Tal van kraampjes zullen gevuld zijn met prachtige kerstknutsels, liefdevol gemaakt door de leerlingen. Daarnaast kunt u genieten van een loterij en heerlijke traktaties. Bij mooi weer vindt het feest plaats op het speelplein, bij regen verplaatsen we naar binnen.

Dit jaar staat het goede doel centraal, en een groot deel van de opbrengst gaat naar Stichting Opkikker. Deze stichting zet zich in voor gezinnen met langdurig zieke kinderen en organiseert Opkikkerdagen om hen een leuke en ontspannen ervaring te bieden.

Mis deze sfeervolle kerstmarkt niet en draag tegelijkertijd bij aan een goed doel! We zien u graag op 21 december, tussen 17:45 uur en 19:00 uur bij Kindcentrum De Parel, gelegen aan de Pastoor Gastlaan 2