Feestelijke Competitie: Koningsdagwedstrijd en Outfitprijs bij RSV Heeze

Op 27 april 2024 viert Nederland weer Koningsdag, en wat is een betere manier om deze feestelijke dag te vieren dan met een geweldige wedstrijd bij RSV Heeze? Het belooft een dag vol plezier en competitie te worden op het buitenterrein van Muggenberg in Heeze, met dressuur en springen voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Foto: RSV Heeze | Tekst: Redactie Mijn Heeze

Maar dat is niet alles! Deze Koningsdagwedstrijd gaat niet alleen over paarden en prestaties, maar ook over stijl en creativiteit. Heb jij de leukste Koningsdag outfit? Laat het zien en maak kans op een speciale prijs voor de meest originele en feestelijke look van de dag!

Doe mee aan de wedstrijd en laat jouw Koningsdaggeest stralen! Deelname staat open voor zowel leden als niet-leden van RSV Heeze. Voor leden zijn de kosten slechts €10,- voor één onderdeel en €15,- voor twee onderdelen. Niet-leden betalen respectievelijk €15,- en €20,-.

Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in door een e-mail te sturen naar activiteitenrsvh@hotmail.com met je naam, leeftijd, de naam van je pony/paard, en het onderdeel (dressuurklasse en/of springhoogte) waar je aan wilt deelnemen. Maar wacht niet te lang – inschrijven kan tot en met dinsdag 23 april 2024.

Doe mee, trek je beste Koningsdagkleding aan, en maak van deze dag een onvergetelijke viering van sport, plezier en Oranjegekte bij RSV Heeze!