Feestelijk vertier in ‘t Bessumpaleis trekt massa’s bezoekers

Carnavalsfeest in ’t Bessumpaleis!

Wat een feest was het zaterdagmiddag in ‘t Bessumpaleis. Het was fijn om te zien dat velen van jullie de weg naar de Heibessums wisten te vinden.

Foto’s en tekst: De Heibessums

De meiden van Sweet Candy hebben de sterren van de hemel gedanst en ook de kinderen in de zaal waren actief op de dansvloer. Er werden lange polonaises gelopen met jeugdprins Luuk en jeugdprinses Lea voorop. Voor alle bezoekers was er op het podium weer voldoende vermaak. 
Met als hoogtepunt het eerste optreden van TNT. Zij hebben een explosief optreden neergezet!

Ook Scottie was gelukkig weer aanwezig in ’t Bessumpaleis. Hij heeft dit jaar een speciale aanbieding voor jullie: Bij aankoop van een te gekke Scottie knuffel krijg je gratis een Heibessumtasje!
Voor maar €11,- koop je deze knuffel én steun je de Heibessums.

Tijdens deze middag hebben veel kinderen ook de weg naar onze snoepbar weer gevonden. Hier kunnen kinderen tegen ons kindertarief wat lekkers krijgen. Natuurlijk kun je met contant geld betalen aan de kinderbar, maar weet je wat nog makkelijker is? Onze Bessum consumptiekaart! Deze kaart kost €5,- en de kinderen kunnen hiermee snoep, chips of wat te drinken halen. Of kies jij een lekkere slush puppy?

Vanavond is onze kinderbar weer geopend voor de oudere jeugd tussen de 10 en 15 jaar.

Zij kunnen dan genieten van een heuse “Just Dance!” party. Degene die vanavond aanwezig zijn, ontvangen een stempelkaart. Ben je alle avonden aanwezig? Dan maak jij kans op een te gekke prijs! Dit zelfde geldt ook voor de carnavalsmiddagen. Dus bewaar je stempelkaart goed en neem hem mee.

Zien we je morgen ook in ’t Bessumpaleis?

Zondagmiddag:  (na de optocht – 18.00 uur).

Scotties Hollandse spelen

Vandaag zal onze prinses Anouk ’t Freubelt zo d’n 1ste, oud Hollandse spellen gaan spelen. Help jij haar mee na de optocht? Samen maken we er graag weer één groot feest van.

Ook zal Scottie gezellig langskomen. Geef jij hem een high five of een lekkere dikke knuffel?