Zolang mogelijk de dingen doen, die u wilt doen? Maak Rimpels!

Senioren

Event details

  • Den Toversnest,
  • 4 september 2023
  • 13:30 to 15:00
  • KBO Heeze

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Zolang mogelijk de dingen doen, die u wilt doen? Maak Rimpels!

Den Toversnest,

13:30 to 15:00
4 september 2023

000000

KBO Heeze

Organizer's other events

Maak Rimpels! Tijdens bijeenkomsten in groepsverband reiken wij u hulpmiddelen aan om zelfredzaam, vitaal en digivaardig te blijven. Zo wordt u met elkaar op een positieve manier ouder en kunt u de dingen die u wilt doen, blijven doen.

Nieuwe netwerken opbouwen

Met Maak Rimpels vormt u een netwerk in een gezellige, veilige en gemoedelijke sfeer. Een samenredzame groep voor contact en gezelligheid, maar ook een die naar elkaar omkijkt en elkaar ondersteunt als het even tegenzit.

Zelfredzaam met praktische kennis

Maak Rimpels geeft praktische kennis en hulpmiddelen om sociaal, vitaal en digivaardig te blijven. Zo wordt u nog meer bewust van gereedschappen die u ondersteunen bij uw zelfstandigheid.

De dingen die u wilt doen, kunnen blijven doen

Door de sterke basis van uw Maak Rimpels groep en de opgebouwde zelfredzaamheid kunt u de voor u belangrijke dingen blijven doen. Zoals thuis wonen, fietsen, een hobby uitoefenen, uitstapjes maken of met vrienden en familie afspreken.

Er zijn vier programmaonderdelen:

  • Positieve Gezondheid
  • Digivaardigheid
  • Vitaliteit
  • Samenredzaamheid

Doet u mee met het Maak Rimpels programma?

Het programma is geheel vrijblijvend en flexibel naar uw interesses. Maak Rimpels is een regionale samenwerking tussen CZ, VGZ en de Gemeente Heeze-Leende en wordt gratis aangeboden aan alle oudere volwassen (65+) in Heeze. U betaalt alleen voor de thee en koffie.

Wanneer

We starten het programmaonderdeel “Positieve Gezondheid” op maandagmiddag 4 september van 13.30 – 15.00 uur.  De vervolgbijeenkomsten worden op dezelfde tijd en locatie gehouden op 11, 18 en 25 september.

Locatie: Den Toversnest, in de ontmoetingsruimte te Heeze.

Inschrijven

Voor aanmeldingen of voor vragen kunt u terecht bij Elly de Bruijn (06 20 93 09 68) – Coordinator Sociaal Domein Seniorenvereniging KBO Heeze. 

U kunt zich ook aanmelden via de website van Maak Rimpels (www.maakrimpels.nl) via de knop “inschrijvingen”.

Bron foto: Canva.com (2023 circa.) | Bron tekst: Verbeek, F. (2023, 19 juli). Zolang mogelijk de dingen doen, die u wilt doen? [Persbericht].

Alles op MIJNHEEZE.nl valt onder Creative Commons: Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported.

Meer over deze licentie kun  je lezen op de website van Creative Commons: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/legalcode