BuitenBuut met Andy Marcelissen, Dirk Kouwenberg en Tom van Osch

Optreden

Event details

  • Openluchttheater Kapellerput
  • 6 juli 2024
  • 20:00 to 22:00
  • Zomer Theater Heeze

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0

Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address

Back to details
Thank you Kindly

BuitenBuut met Andy Marcelissen, Dirk Kouwenberg en Tom van Osch

Openluchttheater Kapellerput

20:00 to 22:00
6 juli 2024

000000

Zomer Theater Heeze

Organizer's other events

BuitenBuut met Andy Marcelissen, Dirk Kouwenberg en Tom van Osch

Openluchttheater Kapellerput

20:00 to 22:00
6 juli 2024

PRINT

Op zaterdagavond 6 juli openen we de vierde editie van Zomer Theater Heeze met een zonnige BuitenBuut. Niemand minder dan Andy Marcelissen, Dirk Kouwenberg en Tom van Osch verschijnen in de ton. Onder begeleiding van Sem van den Borne halen deze tonpraters het beste uit zichzelf naar boven. Een opening van een zomerreeks die je niet mag missen!

Andy Marcelissen Zeg maar gerust de Keizer van het tonpraten. Koning van de droge en spitsvondige humor waarmee hij elke zaal laat bulderen van het lachen. Wist dit jaar voor de 5e keer de Zilveren Narrenkap te bemachtigen op het Keiebijters Kletstoernooi, een ongelooflijke prestatie. Is door het jaar heen ook te vinden in het theater met verschillende voorstellingen, o.a. met zijn voorstelling ‘Hij Komt, hij komt!’ over allerlei herkenbare zaken rondom Sinterklaas en Kerst.

Dirk Kouwenberg Een van de toppers uit het wereldje. Wist alle grote titels al een keer naar zich toe te trekken en blijft onverminderd sterk aanwezig op alle grote toernooien. Weet de mensen altijd mee te nemen met originele en absurde verhalen. Combineer dat met zijn scherpe humor, razendsnelle woordgrappen en een flinke dosis enthousiasme en elke zaal gaat aan! Speelt ook graag met het publiek en is niet vies van geïmproviseerde interactie. Met Dirk zit je altijd op het puntje van je stoel!

Tom van Osch Deed zijn ervaring op in het dorpstoneel en maakt in de ton gretig gebruik van zijn mimiek. Energieke verschijning die de lachers als vanzelf naar zijn hand zet. Werd dit jaar 2e bij zowel de Brabantse als de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen. Won eerder ook al 2x de publieksprijs bij de Brabantse Kampioenschappen. Nog maar een paar jaar in de ton buiten Cranendonck, maar niet meer weg te denken uit het tonpraterscircuit.

Kom op tijd en mis deze unieke avond niet. Aanvang om 19.30 uur en de voorstelling begint stipt om 20.00 uur