Energie Café brengt dorpsgenoten samen voor duurzame dialoog

Het Energie Café biedt een informele setting waarin inwoners van Heeze-Leende de mogelijkheid hebben om met elkaar in gesprek te gaan over actuele thema’s, met een focus op duurzaamheid in huis. Geleid door het motto van Brabantse gezelligheid, is er ruimte voor discussie en reflectie, allemaal georganiseerd door de Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende.

Foto: Sandra de Haan | Tekst: Opgewekt Heeze-Leende

Het eerstvolgende Energie Café staat gepland op maandag 18 maart 2024, met inloop vanaf 19.30 uur en de aanvang om 20.00 uur. Dit evenement vindt plaats in “De Schammert” in Leende en staat in het teken van “Warmtepomp voor beginners”. René van der Horst zal een presentatie verzorgen, waarbij hij verschillende toepassingen van warmtepompen zal belichten. Bovendien zullen energiecoaches aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en advies te geven over welke warmtepomp het meest geschikt is voor individuele situaties.

Naast het informatieve aspect van de avond, is er volop gelegenheid voor vragen en discussie, allemaal onder het genot van gratis koffie en thee.

Geïnteresseerden worden aangemoedigd om zich aan te melden via de website van de Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende: https://energieheezeleende.nl/aanmelden

Voor toekomstige data van het Energie Café en andere activiteiten, wordt geadviseerd om de sociale media kanalen van de Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende in de gaten te houden.