Eerste resultaten voor Meppers Tafeltennisteams in recente wedstrijden

Meppers 1 strijdt nipt tegen Wilvo/TTV Bergeijk 2 met voormalig topspeler Patrick Noten

In een spannende ontmoeting verloor het vaandelteam van Tafeltennisvereniging De Meppers nipt van Wilvo/TTV Bergeijk 2. Ondanks de inzet van voormalig Mepper Patrick Noten, slaagde het team er niet in om de overwinning binnen te halen. Hugo leverde een sterke prestatie door 2 wedstrijden te winnen, terwijl Ben en Wietse elk één overwinning behaalden. De eindstand van de strijd tussen Meppers 1 en Bergeijk 2 werd vastgesteld op 4-6.

Afbeelding van Brett Hondow via Pixabay | Tekst van de Verslaggever van TTV De Meppers Heeze Maurice Cocquyt

Meppers 2 behaalt overtuigende zege tegen Veldhoven 8

Het tweede team van De Meppers leverde een indrukwekkende prestatie door met overtuigende cijfers te winnen van Veldhoven 8. Edwin speelde een hoofdrol met 3 overwinningen, terwijl Hans en Arthur beiden twee partijen wonnen. Het duo Edwin en Arthur zette ook de dubbel in winst om. De eindstand van Meppers 2 tegen Veldhoven 8 werd vastgesteld op 8-2.

Meppers 3 komt tekort tegen Flash 6

Het derde team van De Meppers ondervond een zware nederlaag tegen Flash 6. Tim en invaller Guus konden geen indruk maken, terwijl Johan de enige was die de eer wist te redden met een gewonnen wedstrijd. De eindstand van Meppers 3 tegen Flash 6 werd vastgesteld op 1-9.

Meppers 4 strijdt tegen Red Stars 5 uit Venray

In een competitieve strijd tegen Red Stars 5 uit Venray slaagde Meppers 4 erin om vier punten te behalen. Guus, Quincy en Henry wonnen elk één wedstrijd, en het dubbel werd ook gewonnen door het duo Quincy en Henry. De eindstand van Meppers 4 tegen Red Stars 5 werd vastgesteld op 4-6.

Meppers 5 ervaart gemengde resultaten tegen Valkenswaard 6

Het vijfde team van De Meppers beleefde een gemengde wedstrijd tegen Valkenswaard 6. Henry werd uitgeroepen tot de “Man of the Match” met 3 winstpartijen, terwijl Casper het vierde punt behaalde. Helaas kon Maurice geen partij in winst omzetten. De eindstand van Meppers 5 tegen Valkenswaard 6 werd vastgesteld op 4-6.