DOSL en RKSV Heeze stimuleren dames- en meidenvoetbal in de gemeente

Foto: FotomomentjeCelina | Tekst: RKSV Heeze

De voetbalverenigingen DOSL en RKSV Heeze werken samen om het dames- en meidenvoetbal in de Gemeentete versterken. Deze samenwerking biedt talenten uit beide dorpen de kans om zich te ontwikkelen en te schitteren op het veld.

Succesvolle samenwerking

Birgit en Senna van RKSV Heeze en Wendy en Erik van DOSL zijn de drijvende krachten achter dit succes. Wendy van DOSL zegt: “We willen dat elke speelster, ongeacht haar niveau, haar liefde voor voetbal kan ontdekken en ontwikkelen.” Birgit van RKSV Heeze voegt toe: “Door samen te werken, versterken we elkaar en leggen we een solide basis voor de toekomst van het dames- en meidenvoetbal in onze regio.”

Gezamenlijke trainingen en wedstrijden

De clubs organiseren gezamenlijk trainingen en wedstrijden, wat zorgt voor een gevarieerd programma voor alle speelsters. Deze verlengde samenwerking belooft een gouden toekomst voor het dames- en meidenvoetbal in Heeze-Leende.

Interesse om mee te doen?

Wil je een keer een training volgen? Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek de websites van de voetbalverenigingen in jouw dorp. Een proeftraining is altijd mogelijk. Samen bouwen we aan een sterk dames- en meidenvoetbal in de gemeente Heeze-Leende.