Doe mee, Speel mee, ontdek Muziek via de fanfare St Nicasius!

Foto: Fanfare Nicasius | Tekst gebaseerd op tekst van Eric Berkers / Fanfare Nicasius

Fanfare St. Nicasius nodigt alle kinderen vanaf 5 jaar uit om deel te nemen aan een reeks leuke, interessante en voordelige activiteiten die de jeugdafdeling organiseert. Een geweldige kans om op een speelse manier kennis te maken met muziek en misschien wel jouw verborgen muzikale talent te ontdekken!

Op zondag 21 april en 16 juni staat ‘De Speelplaats’ op het programma. Hier kunnen kinderen onder enthousiaste begeleiding spelenderwijs kennismaken met muziek, instrumenten bespelen en hun eigen muzikaliteit ontdekken. De Speelplaats is laagdrempelig, vrijblijvend en gratis, gehouden in Dorpshuis ‘t Perron van 10.30 tot 11.30 uur. Bekijk alvast een voorproefje op YouTube.

Op Koningsdag, 27 april, kun je tussen 13.30 en 17.00 uur deelnemen aan muzikale activiteiten tijdens de spektakelmiddag op de velden van korfbalvereniging Eymerick.

Op zondag 19 mei is Fanfare St. Nicasius aanwezig bij ‘Heeze Leeft!’ Pak je kans en probeer eens een instrument!

En op dinsdag 14 mei worden er gratis proeflessen gegeven in Dorpshuis ‘t Perron tussen 19.00 uur en 20.00 uur, verzorgd door ervaren docenten van muziekschool RICK.

Aanmelden voor de proeflessen is vereist vóór 6 mei via jeugdzaken@fanfareheeze.nl. Vermeld hierbij jouw naam en welk(e) instrument(en) je wilt proberen. Je kunt maximaal 2 proeflessen volgen op 2 verschillende instrumenten, waarbij je kunt kiezen uit blaasinstrumenten, slagwerk en piano.

Mis deze kans niet om de wereld van muziek te ontdekken en doe mee aan de activiteiten van de jeugdafdeling van Fanfare St. Nicasius!