Dit jaar komt Zomer Theater Heeze met twee specials

Foto: The Event Composer | Tekst: Marsha Damen

De zomervakantie is in aantocht en dat wil zeggen dat ook Zomer Theater Heeze er weer is! Dit jaar met twee speciale voorstellingen. Dit jaar kun jij op deze zaterdagavonden in de zomervakantie genieten van een divers programma in het openluchttheater van Hotel Kapellerput. Dit jaar zie je onder andere Björn van der Doelen en de jaarlijkse BuitenBuut.

“Op 6 en 13 juli organiseren wij samen met Kapellerput in Heeze voor de vierde keer ‘Zomer Theater Heeze’. Tijdens deze sfeervolle openlucht theatervoorstellingen geniet jong en oud van een divers aanbod.” vertelt organisator Marsha “Onder het genot van een drankje neem je, eventueel op jouw eigen meegebrachte kussentje en hopelijk onder een lekker zonnetje, plaats op de tribune. Nieuw dit jaar is dat we bij slecht weer te gast zijn in het hotel en daarmee lekker droog zitten.”

“We hebben weer een leuk programma samen kunnen stellen met dit jaar twee specials! We openen dit jaar op 6 juli met onze jaarlijkse BuitenBuut. Niemand minder dan Andy Marcelissen, Dirk Kouwenberg en Tom van Osch betreden de ton. Op 13 juli vindt er een tweede speciale voorstelling plaats met Björn van der Doelen! Je kent hem natuurlijk als voormalig profvoetballer maar bij ons komt hij gewapend met zijn gitaar het podium op.” Kortom, twee heerlijke zomeravonden! Kaarten zijn voor € 17,50 verkrijgbaar via www.zomertheaterheeze.nl waar je ook meer informatie vindt over de deelnemende artiesten