Deze week taart in de tuin op De Hoeve

Tekst en foto: Marianne Verstappen/ De Berkenschutse

Kom je ook langs? Van 3 tot en met 7 juni is de tuin van kinderboerderij De Hoeve geopend. Ook dit jaar verzorgen leerlingen van De Berkenschutse weer heerlijk eigen gebakken taart met koffie, thee en fris op het terras. De opbrengst dit jaar gaat naar het Ronald Mc. Donald Kinderfonds.

Onze sterren

Tijdens de ‘Taart in de tuin’ zijn onze leerlingen de sterren. Zij zorgen ervoor dat bezoekers op het terras van De Hoeve voorzien worden van heerlijk gebak en een kopje koffie of thee. Onze ‘kanjers’ staan zelf in de keuken om bijzondere taarten te maken. Andere leerlingen laten zien hoe gastvrij en behulpzaam ze zijn met het serveren. Ook zijn er planten te koop die leerlingen tijdens de lessen groen gekweekt hebben.  

Goed doel

Dit jaar gaat de opbrengst van Taart in de tuin naar een bijzonder doel, het Ronald McDonald Kinderfonds. Wij hopen dat er veel bezoekers komen en de leerlingen op vrijdag 7 juni een mooi bedrag kunnen overhandigen aan dit prachtige doel. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. 

Rondje Kempenhaeghe

Het bezoek aan de kinderboerderij is ook te combineren met het ‘Rondje Kempenhaeghe’ op vrijdag 7 juni. Op deze vrijdag nemen alle leerlingen van de Berkenschutse deel aan een hardloopwedstrijd. Gezellig als familie en vrienden de kinderen komen aanmoedigen. Hou er wel rekening mee dat het op deze dag extra druk kan zijn op het terras.

Taart in de tuin laat de leerlingen van De Berkenschutse stralen. Onze sterren laten zien waar ze goed in zijn. De Hoeve ligt op het terrein van Kempenhaeghe aan de Sterkselseweg 65 en is deze week open van 09.30 – 16.30 uur. Van harte welkom.