Decemberacties Werk & Inkomen 2023 Heeze-Leende

December hoort voor alle inwoners van Heeze-Leende een feestmaand te zijn, in het bijzonder voor kinderen. Helaas is dit niet altijd het geval voor kinderen die opgroeien in een gezin met een laag inkomen.

Foto: Dasha-Efremova. (2016, 3 juni). Gift card template. Vector template for design. gift voucher. gift. . . iStock. | Tekst: Gemeente Heeze-Leende. (2023, november 16) Persbericht: Decemberacties Werk & Inkomen 2023 Heeze-Leende.

Daarom organiseert de gemeente Heeze-Leende zoals ieder jaar de decemberacties. De actie betreft kinderen van 0 tot en met 17 jaar uit gezinnen met een inkomen (exclusief vakantietoeslag) tot €1981 (voor gehuwde/samenwonende ouders) of €1387 (in het geval van een alleenstaande ouder). Ieder kind tussen 0 en 17 jaar uit deze doelgroep ontvangt een Fashioncheque ter waarde van €150.

Op basis van onze gegevens hebben al veel mensen een brief ontvangen met betrekking tot deze actie. Mocht u geen brief hebben ontvangen, maar meent u wel voor uw kinderen recht te hebben op een cheque? Neem dan contact op met de afdeling Werk & Inkomen op het volgende e-mailadres: bijzondereregelingen@A2samenwerking.nl