DE STAP naar gezonder start Campagne tegen Prestatiedruk

Jongvolwassenen ervaren regelmatig prestatiedruk. Ze voelen druk om aan verschillende verwachtingen te voldoen. Goede cijfers, online aanwezigheid, een sociaal leven… Die sociale verplichtingen, groepsdruk én prestatiedrang zijn niet altijd even gezond. Ze mogen daarom best vaker even denken: Ik moet himmel niks! 

Foto: destapnaargezonder (z.d.) DE STAP social media post 1080x1080px – 02.jpg | Tekst: Destapnaargezonder op Linkedin (2023, 10 november)


Gisteren is de campagne  DE STAP naar gezonder gelanceerd gericht op het verminderen van prestatiedruk in de 15 gemeenten van Eindhoven De Kempen. Met deze campagne willen we onder jongvolwassenen bewustwording creëren dat niet altijd alles hoeft en dat het goed is om even een moment voor jezelf te nemen. De campagne loopt van vrijdag 10 november t/m vrijdag 1 december.

Op de website www.ikmoethimmelniks.nl kunnen jongvolwassenen testen hoeveel prestatiedruk zij ervaren. Na de test kom je bij het aanbod van DE STAP naar gezonder terecht waar je praktische tips kunt vinden om minder druk te ervaren

Een herkenbaar thema voor jou of iemand in je omgeving? Neem een kijkje op www.ikmoethimmelniks.nl en doe de test!

#destapnaargezonder #ikmoethimmelniks

Zie je een foutje laat dat ons dan gerust weten. Mail naar redactie@mijnheeze.nl of app naar 06 29222435. Of heb je zelf nieuws of een verhaal laat het ons dan ook weten. 

Home » Mijn Regio » DE STAP naar gezonder start Campagne tegen Prestatiedruk

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292