De Heibessums bedanken jullie voor een geweldige carnaval!

Wat een feest was het de afgelopen dagen in ’t Bessumpaleis! Vele kinderen wisten, samen met hun ouders, opa’s, oma’s en vrienden, de weg naar ’t Bessumpaleis weer te vinden.

Foto’s en tekst: De Heibessums

Er zijn al heel wat polonaises gelopen, Sweet Candy heeft de sterren van de hemel gedanst, TNT heeft ons verrast met hun geweldige optreden, onze hoogheden hebben genoten, Scottie vond het beregezellig en ook de kinderen in de zaal waren actief op de dansvloer. Voor alle bezoekers was er op het podium weer voldoende vermaak.  Zoals bijvoorbeeld het spetterende optreden van het Turbo Team op dinsdagavond!

Carnaval 2024, wat was je mooi! De tijd is voorbij gevlogen. We kijken tevreden terug op een mooi feest in ’t Bessumpaleis. Het paleis wat we weer om hebben getoverd tot ’t Perron.

We willen iedereen bedanken voor de geweldige carnaval! Samen met jullie hebben we er een mooi feestje van kunnen maken. Dank aan alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere feestvierders die ’t Bessumpaleis hebben bezocht. Maar ook onze sponsoren en niet te vergeten onze Heibessumleden.. BEDANKT!

Op onze website www.heibessums.nl vind je vele foto’s van deze carnaval en nog meer informatie over de Heibessums. Heb je nog een vraag, tip of wil je gewoon iets tegen ons zeggen? Dan kun je altijd mailen naar info@heibessums.nl.

Voor nu sluiten wij af met de bekende woorden….

Hei of gin hei….

BESSUM!