De Heezer Komedie presenteert ‘Wat doen we met Jenny?’

De Heezer Komedie is weer terug en belooft opnieuw een spektakel te worden in ‘t Perron, zoals gebruikelijk. Op vrijdagavond 22 maart (20:00), zaterdagavond 23 maart (20:00) en zondagmiddag 24 maart (14:00) zal het toneelgezelschap de tragi-komedie “Wat doen we met Jenny?” opvoeren, geschreven door D.R. Wilde en bewerkt door André Verhees.

Afbeelding bestaand uit foto van Mijn Heeze en notitiebriefje van de website van De Heezer Komedie | Tekst opgebouwd uit bijdragen van de website van De Heezer Komedie en Toneeluitgeverij Vink

Regisseur André Verhees en het hele team van acteurs, decorbouwers, technici voor licht en geluid, grimeurs en alle andere betrokken leden zijn hard aan het werk om opnieuw een fantastische voorstelling neer te zetten. De verwachtingen zijn hooggespannen en het enthousiasme is voelbaar.

“Wat doen we met Jenny?” vertelt het verhaal van een vrouw die de confrontatie met het ouder worden aangaat. Als weduwe besluit ze om eindelijk te doen wat ze altijd heeft willen doen, maar nooit heeft gedurfd. Van het schilderen van naaktdoeken tot het nemen van een minnaar, Jenny zorgt voor opschudding in haar omgeving. Haar dochters, die een meer conservatieve kijk hebben op het leven, zijn radeloos over hoe ze met hun moeder moeten omgaan. Zelfs de oudere schoonzus Eudora, die altijd klaagt over haar gezondheid maar eigenlijk kerngezond is, raakt betrokken bij de chaos die Jenny veroorzaakt.

Wanneer de oudste dochter een geriater inschakelt om Jenny’s gedrag te beoordelen, blijkt deze juist bewondering te hebben voor Jenny’s levenslust. Uiteindelijk besluit Eudora om bij Jenny in te trekken, waarna de twee vrouwen op leeftijd een nieuwe levensfase ingaan vol energie en positiviteit.

Kaartjes voor deze boeiende voorstelling zijn nu al te reserveren voor slechts € 10,00 bij Yvonne Cuijten (tel. 06-13411424) of aan de kassa in ‘t Perron. Mis deze kans niet om getuige te zijn van het spektakel van de Heezer Komedie!