Dag van de ondernemer: Show some love: Nomineer jouw favoriete ondernemer!

Gemeente Heeze-Leende bruist van de energie, en dat is mede te danken aan de 1700+ ondernemers die hier hun dromen najagen. Deze ondernemers leggen de lat hoog, en ze verdienen het om tijdens de Dag van de Ondernemer in het zonnetje gezet te worden. Maar eerlijk is eerlijk, het is bijna onmogelijk om ze allemaal in een dag te bezoeken. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Foto: Firmbee. (2015, 3 februari). Kantoor Notities Kladblok – gratis foto op Pixabay. Pixabay. | Tekst: Heeze-Leende. (2023x, oktober 16). Dag van de Ondernemer. Heeze-leende. https://www.heeze-leende.nl/dag-van-de-ondernemer

Ken jij een ondernemer die extra waardering verdient? We willen jouw favoriete ondernemer eren, maar daarvoor hebben we jouw nominatie nodig. Vul onze korte enquête in en laat ons weten wie volgens jou die “extra smile” verdient.

Je mag een ondernemer nomineren (en sorry ondernemers, jezelf telt niet mee!). De ondernemer met de meeste nominaties krijgt in de week na 17 november een welverdiende schijnwerper van de gemeente. Ga nu naar onze website en breng je stem uit, want samen maken we deze Dag van de Ondernemer extra speciaal!