Cultureel Centrum ‘t Perron zoekt Enthousiaste Collega

Cultureel Centrum ‘t Perron in Heeze is op zoek naar een nieuwe collega om hun team te versterken. Ben jij vlot, gedreven, een aanpakker, en een organisator? Ben je sociaal aangelegd en gastvrij? Dan ben jij degene die ze zoeken!

‘t Perron, zoekt een allround medewerker voor een dienstverband van 24 tot 38 uur. Hier is wat je kunt verwachten:

  • Gevarieerde Taken: Geen dag is hetzelfde in ‘t Perron. Of je nu gasten verwelkomt voor een kopje koffie, een smakelijke lunch, een vergadering, of een van de gezellige evenementen, je zult betrokken zijn bij diverse activiteiten.
  • Gunstige Arbeidsvoorwaarden: ‘t Perron biedt goede arbeidsvoorwaarden en vooraf in overleg vastgestelde diensten van 8 uur.
  • Ruime Openingstijden: Het cultureel centrum is geopend van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 24:00 uur, en in het weekend tijdens geplande evenementen. Zo blijft het werk boeiend en dynamisch.

De veelzijdige ontmoetingsplaats ‘t Perron verwelkomt mensen van alle leeftijden. Als jij voldoet aan de volgende voorkeurskwalificaties, is dat een pluspunt:

  • Horeca Ervaring: Heb je ervaring in de horeca? Dan ben je zeker in het voordeel.
  • Sociaal Hygiëne: Kennis van sociaal hygiëne is een pluspunt.
  • B.H.V. (Bedrijfshulpverlening): Indien je bedreven bent in bedrijfshulpverlening, is dat een welkome aanvulling.

Als je niet aan deze voorkeurskwalificaties voldoet, hoef je je geen zorgen te maken. ‘t Perron biedt je de kans om deze kwalificaties op hun kosten te behalen.

Heb je interesse in deze spannende kans? Neem dan contact op met Alex door een e-mail te sturen naar info@tperron.nl of kom langs op Schoolstraat 48 in Heeze.

‘t Perron kijkt uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om hun team te versterken.