Cordaad Welzijn bedankt ondernemers in Heeze, Leende en Sterksel

Op 10 november 2023 was er weer landelijk aandacht voor de mantelzorgers van Nederland.  Vanuit het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende en de Gemeente Heeze-Leende hebben wij – Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende, Björn Roos en Marlon Korsten van Cordaad Welzijn – ook extra stil gestaan bij onze Mantelzorgers in de gemeente. Alle bij ons bekende mantelzorgers ontvingen een Mantelzorg Verwen Menu, wat in samenwerking met de lokale ondernemers uit Heeze-Leende is samengesteld!

Dit jaar konden de mantelzorgers de waardering persoonlijk in ontvangst nemen tijdens het Mantelzorgcafé op 9 november. Zo’n 40 mantelzorgers hebben onder het genot van een drankje en een hapje de Mantelzorgwaardering ontvangen. Ook wethouder Maaike van Breugel was hierbij aanwezig om de mantelzorgers te bedanken en waarderen. Het was een bijzondere avond en het was goed om te merken dat dit Mantelzorgcafé zo goed werd ontvangen.

In totaal hebben wij meer dan 400 personen mogen verblijden met een MantelzorgVerwen Menu!

Dit menu bestond weer uit een prachtig aanbod mogelijk gemaakt door diverse ondernemers uit Heeze-Leende. Wij willen daarom heel graag bedanken:

De Spar Sterksel

‘t Biedermeierke Bloem & Kado  in Leende

Brasserie Gezellig in Leende

Lektura Heeze

Intertoys Heeze

Eventjes Eten Heeze

Het Barberhuis Heeze

Kapellerput Heeze

Zonder deze bijdrage hadden wij – Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende, Björn Roos en Marlon Korsten van Cordaad Welzijn – niet zo’n mooie waardering kunnen uitreiken!