Clubkampioenschap 2023 beugelclub De Oude Glorie

In de afgelopen weken is bij Beugelclub Heeze gestreden om het clubkampioenschap. Op zes speeldagen werden in totaal 45 wedstrijden gespeeld. Eerst werd in drie poules gespeeld waarvan de beste twee spelers doorgingen naar de finalepoule. De deelnemers hebben veel spannende en soms spectaculaire wedstrijden laten zien. Langs de baan werd door de toeschouwers volop meegeleefd en oogstte het schitterende spel regelmatig applaus.

Tekst en Foto: Beugelclub Heeze

Woensdagavond 26 april werden de laatste wedstrijden gespeeld. Harrie van Dijk mocht zich uiteindelijk de clubkampioen 2023 noemen. Hij wist in de finalepoule alle vijf zijn wedstrijden te winnen en haalde daarmee de hoogst mogelijke score van 150 punten. Wim Ceelen werd verdienstelijk tweede met drie gewonnen wedstrijden en een score van 146 punten. Jan van Bree eindigde als derde met drie gewonnen wedstrijden en een score van 138 punten.

Het wedstrijdseizoen is hiermee afgesloten. Alle spelers kunnen nu gaan genieten van een hopelijk mooie lente en zomer. In september start het wedstrijdseizoen weer met de Best of Brabant competitie.