Classic Rally Heeze van Start met Ruim 70 Deelnemers

Foto’s: Joost Heessels/ Michel Naninck (RTV Horizon) | Tekst: Redactie Mijn Heeze

Vanmorgen vond de start van de Classic Rally Heeze plaats bij ‘t Perron. Onder toeziend oog van vele toeschouwers en liefhebbers van klassieke auto’s gingen ruim 70 deelnemers van start. Burgemeester Heldens en wethouder Groenewoud hadden de eer om deze editie de startvlag te hanteren, waarbij zij elkaar afwisselden. De burgemeester genoot zichtbaar van zijn taak vandaag.

Een aantal deelnemers is verbonden aan de Zorg Garage in Sterksel. Deze garage is niet zomaar een werkplaats, maar een plek waar mensen met een afstand tot de maatschappij zichzelf kunnen hervinden. Door een combinatie van rust en ruimte om te ontwikkelen, biedt de Zorg Garage begeleiding van ervaren vakmensen en ervaringsdeskundigen. Vanuit hun kleine werkplaats in het buitengebied van Sterksel worden grote dromen waargemaakt.

Deelnemers kwamen uit de hele regio en hadden er duidelijk zin in. Voor sommige mensen was het de eerste keer, terwijl anderen al eerder hadden meegedaan. Wat de meeste deelnemers gemeen hebben, is hun liefde voor auto’s. De tocht zal uiteindelijk finishen bij Hotel Kapellerput.

Foto’s van Marlene Smulders Wich: