Classic Rally Heeze: Schrijf je nu in voor een onvergetelijke rit

Namens het Classic Rally Heeze-team wensen wij jou een gezond en prachtig nieuwjaar! We hopen dat je dit jaar weer vele mooie uren kunt beleven aan sleutelen, poetsen, rijden en genieten.

Foto: Britt Eichhorn | Tekst: Classic Rally Heeze

We zijn verheugd om het programma voor 2024 bekend te maken. Dit jaar starten we bij dorpshuis ‘t Perron en zullen we via schilderachtige wegen naar een historische locatie rijden voor de lunch. Na de lunch finishen we bij Landgoed hotel Kapellerput in Heeze, waar we kunnen genieten van een borrel en een heerlijk driegangendiner.

Wees er snel bij, want vorig jaar was er veel animo en waren de beschikbare plekken van 70 equipes snel gevuld. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en afspraken met onze partners hebben we de stijging van de deelnameprijs weten te beperken, zodat Classic Rally Heeze toegankelijk blijft voor een brede groep liefhebbers. Inschrijven is eenvoudig met het online formulier. De kosten bedragen 270,- euro per equipe, inclusief koffie/vlaai bij de start, lunch, routeboek en diner bij de Kapellerput.

Voor zakelijke inschrijvingen, inclusief factuur en vermelding in het routeboek, bedragen de kosten 425,- euro per equipe. Indien je meer dan 2 volwassenen aan boord hebt, wordt er een toeslag van 85,- euro per persoon in rekening gebracht.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de Classic Rally Heeze en schrijf je vandaag nog in voor een onvergetelijke rit op zondag 23 juni 2024! Inschrijven kan via dit formulier.