Carnavallen doe je in ’t Bessumpaleis!

Gisterenavond was het Just Dance feest een groot succes! Wat was het gezellig! Er werd flink  gedanst en veel verzoekplaatjes werden aangevraagd. Hierdoor gingen de voetjes goed van de vloer. Prinses Anouk heeft het goede voorbeeld gegeven en ook onze jeugdprins Luuk en jeugdprinses Lea deden actief mee.

Wist jij dat we tijdens de carnaval een goed deurbeleid hanteren en dat kinderen zonder begeleiding niet naar buiten kunnen? Meer informatie lees je in onze Bessum huisregels. Kijk hiervoor op www.heibessums.nl.

Foto’s en tekst: De Heibessums

Vanmiddag hebben wij ons laten horen in de straten van Heeze, tijdens de optocht. Hierna is het feest in ’t Bessumpaleis weer losgebarsten. 

Niet alleen onze prinses heeft de opdrachten goed volbracht, maar de kinderen in de zaal ook. Zij hebben weer goed gedanst, gefeest en gehost. Het dansen ging TNT ook weer goed af. Zij hebben deze middag hun explosieve dans aan ons laten zien.

We kijken dan ook terug op een drukke, maar meer dan gezellige middag! Vanavond houden wij onze deuren gesloten, zodat we er morgen weer tegenaan kunnen.

Heb jij al een Scottie knuffel? We hebben een beperkte voorraad, waarbij geldt OP=OP. Dus zorg dat jij dit geweldige aandenken aan carnaval bij de Heibessums hebt!

Zien we je morgen in ’t Bessumpaleis?

Maandagmiddag: (13:30 uur – 16:30 uur)
Mario’s super speurtocht

Ow nee!! De prinses zit vast. Mario en Luigi zullen ervoor moeten zorgen dat ze weer vrij komt. Hierbij kunnen ze jullie hulp goed gebruiken. Komen jullie ook?

Super Mario is natuurlijk kei stoer! Je kunt vanmiddag dan ook een stoere tattoo laten zetten.

Maandagavond: (19:30 uur – 22:30 uur)
Mario’s race je rot

Zoals bij Mario Kart zullen we vanavond verschillende races doen. Wie wint de trofee?? Er zal vanavond ook een heuse tattoo hoek zijn waar je tattoos kunt laten zetten.