Carnaval in ‘t Bessumpaleis draait dit jaar om spelen: LET’S PLAY A GAME!

Wat is er, naast carnaval, leuk om samen te doen? Inderdaad, spelletjes spelen! Daarom staat dit jaar de carnaval in het thema van verschillende spelletjes. Oftewel….

LET’S PLAY A GAME!

In ’t Bessumpaleis vieren wij ’s middags carnaval vanaf 13.30 uur. Alle kinderen van 0 tot 10 jaar zijn van harte welkom. Natuurlijk zijn alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes, vriendjes en vriendinnetjes ook welkom.

Ben je tussen de 10 en 15 jaar dan kom je natuurlijk ’s avonds vanaf 19.30 uur, om er samen één groot en spetterend feest van te maken.

Zaterdagmiddag:  (13.30 uur – 16.30 uur) – Op magisch puzzel avontuur met Elsa en Olaf

Elsa en Olaf hebben een heel bijzondere puzzel gevonden. Wanneer de puzzel compleet is zal het gaan sneeuwen. Olaf is alleen niet zo slim geweest. Hij is 3 puzzelstukjes kwijtgeraakt. Help jij Elsa en Olaf de puzzel weer compleet te maken. En zal er echt sneeuw komen dan?

Vanmiddag mag je ook een ballonfiguur laten vouwen. Welke kies jij?

Zaterdagavond: (19.30 uur – 22.30 uur)Just Dance!

Kom je dansmoves laten zien en dans mee met de filmpjes van Just Dance! Ook zal er een photobooth aanwezig zijn waar je samen of alleen je vast kan laten zetten. Natuurlijk kun je deze foto’s later terugzien.

Zondagmiddag: 
(na de optocht – 18.00uur)Scotties Hollandse spelen

Vandaag zal onze prinses Anouk ’t freubelt zo d’n 1ste Oud Hollandse gaan spelen. Kom jij na de optocht haar helpen en aanmoedigen?

Ook zal Scottie gezellig langskomen. Geef jij hem een high five of een lekkere dikke knuffel?

Maandagmiddag: (13:30 uur – 16:30 uur)
Mario’s super speurtocht

Ow nee!! De prinses zit vast. Mario en Luigi zullen ervoor moeten zorgen dat ze weer vrij komt. Hierbij kunnen ze jullie hulp goed gebruiken. Komen jullie ook?

Super Mario is natuurlijk kei stoer! Je kunt vanmiddag dan ook een stoere tattoo laten zetten.

Maandagavond: (19:30 uur – 22:30 uur) – Mario’s race je rot

Zoals bij Mario Kart zullen we vanavond verschillende races doen. Wie wint de troffee??
Er zal vanavond ook een heuse tattoo hoek zijn waar je tattoo’s kunt laten zetten.

Dinsdagmiddag:  (13:30 uur – 16:30 uur) – Buitenspelen

Wie vindt buiten spelen nu niet leuk? We spelen verstoppertje, schipper mag ik overvaren en we gaan touwtje springen met iedereen in de zaal. Je kunt je ook laten schminken. Als wat wil jij geschminkt worden?

Dinsdagavond:  (19:30 uur – 22:30 uur)FC Bessum Battle

Hou je van voetbal én van carnavallen. Dan is dit de perfecte avond om de carnaval af te sluiten. Ook als je niet van carnavallen houdt ben je aan het juiste adres, want er zal een leuke battle plaatsvinden vanavond! Je kunt er ook voor kiezen om je te laten schminken.