Carnaval bij de Heibessums… Met een verrassingsoptreden van het Turboteam!

Wist je dat er dit jaar veel leuks op het programma staat bij de Heibessums? Zo komt het Turboteam op vrijdagavond na de sleuteloverdracht er nog een feestje van maken! En ook op dinsdagavond kun je in ’t Bessumpaleis genieten van het Turboteam. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat we met een groots feest de carnaval afsluiten!

Maar… Laten we het nu vooral ook hebben over de start van de carnaval. De Heibessums kunnen namelijk niet wachten om jullie te mogen verwelkomen in ’t Bessumpaleis! Er zijn meer dan genoeg redenen te bedenken waarom JIJ dit feest niet mag missen.

Want wist je dat…

 1. … de Heibessums carnaval organiseren speciaal voor de jeugd? ’s Middags richten zij zich op de jeugd tussen de 0 en 10 jaar. ’s Avonds is de jeugd tussen de 10 en 15 jaar van harte welkom!
 2. … de DJ’s de nieuwste muziek en de foutste carnavalshits draaien en er daarnaast vele extra activiteiten georganiseerd worden in de zaal?
 3. … er voor de kinderen een aparte kinderbar is? Aan deze bar kun je voor maar €1,50 een flesje drinken halen (of een lekkere slush puppy!). Natuurlijk zijn er ook heel veel andere lekkere dingen.
 4. … wij ook tijdens de carnaval ons deurbeleid hanteren? Kinderen kunnen ’t Bessumpaleis, zonder begeleiding (18+), niet alleen verlaten.
 5. Scottie bijna uit zijn winterslaap is ontwaakt om samen met jullie te kunnen carnavallen!
 6. … je Scottie ook mee naar huis kan nemen? Dan bedoelen we natuurlijk de enige echte Scottie knuffel! Deze is tijdens de carnaval te koop in ’t Bessumpaleis.
 7. … er ook gedacht wordt aan de oudere jeugd tijdens de avonden? Wie heb jij al geappt? Samen feesten is immers zeker zo gezellig!
 8. … we een nieuwe dansgroep hebben? TNT zal deze carnaval meerdere keren hun explosieve show opvoeren! En natuurlijk zorgt ook Sweet Candy weer voor een te gek optreden!
 9. Jeugdprinses Lea en jeugdprins Luuk al uren hebben geoefend om een goede polonaise te lopen? Tijdens de carnaval lopen ze niet alleen de polonaise, maar ze zullen ook prijsjes uitdelen tijdens het dansen op de leukste nummers!
 10. Prinses Anouk, adjudant Laurie en vorst Lieke de dagen aan het aftellen zijn? Ze hopen veel kinderen in hun mooiste pakken te mogen verwelkomen! Want iets moois neerzetten voor de jeugd, daar gaat het hen om!
 11. … we bij de Heibessums trots zijn op onze leden? Op al het werk dat we samen neergezet hebben in de voorbereiding en neer gaan zetten tijdens de carnaval. Dat we daarom tot slot roepen…

Hei of gin hei… BESSUM!

Tot ziens in ’t Bessumpaleis!

Wat staat er op de Bessum-planning?

Vanaf vanavond zijn de Heibessums druk bezig om ’t Perron om te toveren tot ’t Bessumpaleis! De houten vloer wordt gelegd, de bar is wordt opgebouwd, de wanden worden gezet (en mooi versierd) en het podium wordt opgebouwd om er een mooi feest van te maken. Het licht en geluid wordt geïnstalleerd en er worden heel veel ballonnen opgeblazen om alles mooi te versieren.

Want… vrijdag gaan wij van start!

Vrijdagochtend brengen we de basisscholen een bezoekje en ’s avonds vindt de sleuteloverdracht plaats. Hier zal de Burgemeester de carnavalsverenigingen van onze gemeente verwelkomen en de (symbolische) sleutel van het dorp overhandigen.

Zaterdag openen we de deuren voor onze eerste kindermiddag en Party Night van carnaval 2024!
Heb je ons carnavalsprogramma al gezien? Meer informatie vind je op www.heibessums.nl en in onze kinderkrant (huis aan huis bezorgd of nog af te halen in ’t Perron).