Carnaval bij de Heibessums – Een groots familiefeest

Deze dag zijn wij gestart met het traditionele Bessum-ontbijt. Een mooie en gezellige start van de dag met al onze leden; de Bessumfamilie. Iedereen, van jong tot oud, was aanwezig. Naast onze hoogheden, hebben we deze ochtend drie leden in het zonnetje gezet. Rob Bukkems is nu 33 jaar lid van de Heibessums en mag zich daarmee ‘gouwe Bessum’ noemen en Dave Keuten is 22 jaar lid en krijgt de titel ‘opa Bessum’. Harm van Eersel is daarnaast verrast met een welverdiend ‘ouw Bessum’ schildje. Na dit ontbijt vond de receptie van onze hoogheden plaats, waarna de kindermiddag weer van start is gegaan.

Ook tijdens deze kindermiddag wisten veel families zich goed te vermaken! Jong en oud genoten hier van de carnaval. Deze middag gingen we op avontuur met Mario en Luigi en kon je een mooie tattoo laten zetten. Wat was het gezellig!

Vanavond gaan de deuren weer open voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar. Hen wacht in Super Mario thema verschillende opdrachten. Zijn jullie al klaar voor de start?

Tip: Kijk ook eens op www.heibessums.nl. Hier zijn nu ook de foto’s te vinden van de fotohoek van zaterdagavond.

Natuurlijk vinden wij het gezellig om jullie ook morgen terug te zien, om met ons de carnaval af te sluiten. Zien we je dan?

Dinsdagmiddag:  (13:30 uur – 16:30 uur)
Buitenspelen in ‘t Bessumpaleis

Wie vindt buiten spelen nu niet leuk? We spelen verstoppertje, schipper mag ik overvaren en we gaan touwtje springen…. En dat allemaal gewoon in ons Bessumpaleis!

Je kunt je ook laten schminken. Als wat wil jij geschminkt worden?

De middag eindigt in een regen van heel veel confetti!

Dinsdagavond:  (19:30 uur – 22:30 uur)

FC Bessum Battle  met een optreden van het TURBO TEAM!

Houd je van voetbal én van carnavallen. Dan is dit de perfecte avond om de carnaval af te sluiten. Ook als je niet van carnavallen houdt ben je aan het juiste adres, want er zal een leuke battle plaatsvinden vanavond! Je kunt er ook voor kiezen om je te laten schminken.

En niet te vergeten… Dinsdagavond zal het Turbo Team op ons podium staan, waarna het ook vanavond confetti zal regelen.

© 2024 Mijn Heeze