Carly & Daan zijn het Boerenbruidspaar van 2024!

Op 11-11 was het zover: het nieuwe Boerenbruidspaar mocht zichzelf kenbaar maken in de Hooizolder. Dit jaar zijn niemand minder dan Carly Kocken & Daan Verbeek het nieuwe Boerenbuidspaar. Middels ‘El Sonidito’ kwamen ze al dansend de zaal binnen en maakten daarmee meteen duidelijk dat ze echte feestbeesten zijn. 

Foto en tekst: De kraaienvangers

Het kan niet anders dan dat hiermee Carly Kocken en Daan Verbeek worden omschreven! Zij zullen op 11-02-2024 elkaar het JA-woord geven in de Kraaientent!

Carly is één van de gezelligste aanwinsten van Heeze! Je vindt deze 24 jarige meid regelmatig in de kroeg en hoort haar sinds 2023 zelfs op de radio bij WagenbouwersFM. Ook is ze actief bij Vriendenkring Schenkels. Carly werkt bij de Kruidvat in Eindhoven als filiaalmanager.

Daan is een echte werker! Deze 20 jarige jongen is veel bezig mijn zijn werk wat stiekem ook zijn grootste hobby is. Daarnaast is hij graag met zijn vrienden om een lekker potje bier te drinken.

Het bruidspaar wordt dit jaar bijgestaan door:

– Sanne van den Heuvel: Getuige van Carly

– Siem van Rijsbergen & Bart Bogaert: Getuigen van Daan

– Desiree Gahler & Ronny van Bogget: Ouders van Carly

– Marion van den Hurk & Frans Smits: Ouders van Daan

Belangrijke data:

Ondertrouw

Op 6 januari om 14.00 uur gaat het Bruidspaar in ondertrouw in ons gemeentehuis.

Ceremonie & Feest

Op 11 januari tijdens de Boeren Zondag met Carnaval zal de ceremonie plaatsvinden en zullen de bruid & bruidegom zich officieel in de onecht aan elkaar verbinden. Aansluitend barst het feest in Boeren-carnavals-thema los waar heel Heeze en omstreken voor is uitgenodigd. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om het verse bruidspaar & familie te feliciteren.

Dit alles vindt aansluitend aan de optocht plaats in onze feesttent en start rond 14:00 uur.

© 2024 Mijn Heeze